CSM Medgidia a renunțat la Liga a III-a

821
După ce, marți, fusese înscrisă în seria secundă a Ligii a III-a la fotbal, în locul lui Dinamo II, CSM Medgidia a anunțat că se retrage din campionat, astfel că adversara ei de astăzi, din prima etapă, ACS Berceni, va avea rundă liberă.
Cum nici CS Eforie nu va juca astăzi, singura reprezentantă a județului Constanța care va intra pe teren, de la ora 18, va fi Callatis Mangalia, în deplasarea din București, de pe terenul lui Comprest Gim.
"Nu avem date multe despre adversari, însă am înțeles că alcătuiesc o formație de mijlocul clasamentului. Mergem, bineînțeles, la victorie. Avem tot lotul valid", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristi Cămui, antrenorul principal al Callatisului. Meciul Comprest Gim - Callatis va fi arbitrat de Mihai Amorăriței, din Câmpina.
Partida Rapid II - CS Eforie a fost reprogramată la data de 14 septembrie, ora 17, întrucât constănțenii au doi jucători, Gândac și Croitoru, convocați la lotul național de fotbal pe plajă, la o acțiune în Portugalia. Celelalte partide ale rundei, de astăzi, de la ora 18, sunt: Phoenix Ulmu - Unirea Slobozia, CSM Rm. Sărat - CS Buftea, FC Voluntari - Partizanul Merei, ABC Stoicescu - Dunărea Călărași și Spicul Mopan - CS Tunari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Pagina a fost generata in 0.3565 secunde