CSM Medgidia, eliminată de Steaua din Cupa României

433
Echipa CSM Medgidia a părăsit întrecerile Cupei României la handbal masculin încă din faza sferturilor de finală, cea care i-a blocat calea către trofeu fiind campioana Steaua București.

Steaua și CSM Medgidia au avut onoarea de a deschide balul ediției 2008 a Cupei României la handbal masculin. Partida din sferturi de finală, disputată ieri dimineață, în Sala Sporturilor din Brăila, a fost echilibrată, deși bucureștenii porneau din start cu prima șansă.
Steaua a dominat prima repriză, intrând la cabine cu avantaj de trei goluri, 15-12, dar, după pauză, trupa lui Ion Crăciun, beneficiind de forma excelentă a portarului Șelaru, a recuperat pas cu pas și s-a apropiat la un singur gol. Dobrogenii ar fi putut chiar egala. Cu 18 secunde înainte de final, Steaua avea posesia mingiei, a ratat atacul, dar Medgidiei nu i-au mai rămas decât două secunde la dispoziție pentru ofensivă, timp insuficient pentru a prelungi suspansul. Scor final, 30-29 în favoarea campioanei.
Pentru CSM Medgidia, au marcat Mocanu (11), Cazan, Broz (câte 5), Vukovic (3), Dinescu, Racovițan (câte 2), Musteață (1), în timp ce, de la Steaua, A. Șania a înscris cele mai multe goluri, 7.
În celelalte "sferturi" ale zilei de ieri, s-au înregistrat rezultatele: Știința Bacău - Bucovina Suceava 44-43 (d.7m), UCM Reșița - HC Odorhei 37-39 (d.7m) și HCM Constanța - HC Minaur Baia Mare 41-31.
Astăzi, se vor juca semifinalele, după următorul program: Steaua - Știința Bacău (ora 16.30) și HCM Constanța - HC Odorhei (ora 18.30), ambele întâlniri fiind transmise în direct de Sport.ro. Sâmbătă, este zi liberă, iar finala va avea loc duminică, de la ora 11.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6559 secunde