CSU Neptun așteaptă să-și rezolve problemele financiare

393
Efectele loviturii năprasnice primite de CSU Neptun, unul dintre cluburile de tradiție ale handbalului feminin românesc, retrogradat însă în eșalonul secund, încă se fac simțite la intensitate maximă. Viitorul echipei este tot sub semnul întrebării.

"Deocamdată, încercăm să rezolvăm problema datoriilor. Am prezentat Con-siliului Județean un plan de reconstrucție, în care ne-am exprimat dorința de a promova în Liga Națională. Așteptăm să vedem ce buget ni se va aproba, pentru a ști cu ce jucătoare putem sta de vorbă în sezonul următor. Sunt și handbaliste care nu vor să joace în Divizia A, Oana Cârstea a semnat deja cu ACS Corona Brașov, alte fete au spus că rămân, cu condiția de a le menține salariile din sezonul trecut. Din păcate, nu le vom putea onora aceste pretenții. Ca să putem promova, trebuie să avem un lot de Liga Națională. Până la sfârșitul lunii, vom clarifica situația, pentru că în iulie deja trebuie începută pregătirea. Avem și oferte, sunt jucătoare care ne-au contactat, exprimându-și dorința de a se alătura echipei, jucătoare care pentru Liga a II-a au experiență și ar putea face față și echipelor din Liga Națională", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CSU Nepun, Paul Alexe.

Dacă va fi să rămână la CSU Neptun, antrenorul Florentin Pera, care ur-mează să se căsătorească pe 30 iunie, dorește neapărat promovarea. Pera este prima opțiune pentru banca tehnică.

"Am mai discutat cu Florentin Pera, iar acesta ar dori să rămână la club în cazul în care lucrurile se concretizează. Nici pentru el, ca antrenor, nu este un lucru ușor de digerat, pentru că nu este tocmai lăudabil să retrogradezi. În orice caz, Pera nu vrea să lase echipa la greu, nu este genul de om care să dea bir cu fugiții", a mai spus Alexe.

v v v

Programată inițial pentru 18 iunie, Adunarea Generală a FRH va avea loc luni, 25 iunie, urmând a se stabili programul competițional pentru Divizia A, unde va evolua și CSU Neptun. De asemenea, în cadrul adunării generale, ar putea fi luată și decizia de comasare a ligii secunde, din două serii, într-una singură, situație în care, cel mai probabil, datorită costurilor mari pentru deplasări, echipa constănțeană va fi desființată! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.369 secunde