CSU Neptun se zbate să supraviețuiască

370
CSU Neptun se zbate să supraviețuiască - csuioncraciun1345665356-1345675053.jpg
Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea noului sezon în eșalonul secund, echipa de handbal CSU Neptun se confruntă cu probleme în lot, având jucătoare care se prezintă din ce în ce mai rar la antrenamente.


Antrenorul "sirenelor", Ion Crăciun, care își desfășoară activitatea sub voluntariat, susține că echipa nu este încă pregătită pentru a intra în lupta promovării, dar că lucrurile sunt în schimbare, și este posibil să vedem progrese.


"Până la începerea campionatului mai sunt doar câteva săptămâni și mai avem câte ceva de pus la punct. Au plecat foarte multe fete de la echipă și va dura o perioadă până se vor omogeniza cele noi venite. Vom încerca să arătăm o față mai bună a echipei, dar depindem de mulți factori, ca cel financiar, care nu știu dacă este încă pus la punct. Avem probleme cu locul de pregătire, sunt foarte multe echipe în acest oraș care se pregătesc la Sala Sporturilor, iar aceasta este din ce în ce mai aglomerată. Zilele acestea vom discuta toate problemele cu conducerea clubului, și sper să rezolvăm tot ce se poate", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul CSU Neptun, Ion Crăciun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde