CSU Neptun și-a programat două meciuri amicale la Galați

149
1
CSU Neptun și-a programat  două meciuri amicale la Galați - handbalcsuneptun59-1375979175.jpg

Articole de la același autor

Formația nou-promovată în Liga Națională de handbal feminin CSU Neptun Constanța se pregătește să susțină două meciuri de verificare.

Echipa antrenată de Ion Crăciun și Florin Cazan s-a deplasat la Galați, acolo unde va întâlni, astăzi, de la ora 18.00, gruparea de Divizia A HC Danubius. Sâmbătă, constăn-țencele vor juca și revanșa, de la ora 10.00.

În altă ordine de idei, "studentele" au o nouă colegă: "Ni s-a alăturat o extremă stânga, junioară, de la Iași, în vârstă de 19 ani. Pentru moment, nu voi face public numele acesteia", ne-a spus oficialul Neptunului, Silviu Băiceanu.

O altă veste bună este că jucătoarele au plătite salariile la zi, potrivit lui Băiceanu, însă la număr, acestea sunt doar 11, ceea ce reprezintă un lot sărăcăcios pentru primul eșalon. 

Comentează știrea

...
9 august 2013
...

Măi, băiatule! Pune mâna pe abecedar, pe manualul de gramatică!!! Robert Bak, Sorin Mihalache, care mai sunteți șefi la ziarul acesta: voi chiar nu vedeți cum scrie băiețeul ăsta?! "Ni s-a alăturat o extremă stânga, junioare..." Junioare?!!! Iartă-i nea Liviu, că nu știu ce fac!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1954 secunde