CSV 2004 Tomis a rămas fără jucătoare și antrenor principal

270
1

Articole de la același autor

Pe fondul problemelor financiare de la club, fosta campioană a României la volei feminin CSV 2004 Tomis pare să nu mai aibă nici un viitor. Majoritatea jucătoarelor de valoare, cât și antrenorul principal, sârbul Darko Zakoc, au părăsit echipa, conform site-ului voleiromania.ro. 

Astfel, au plecat Diana Calotă (coordonatoare), Elena Butnaru (centru, retrasă din activitate), Sherline "Tasha" Holness (Canada, centru, Béziers Volley, Franța), Dominique Lamb (SUA, centru, Rote Raben Vilsbiburg, Germania), Claudia Gavrilescu (centru, CSM București), Cristina Cazacu (extremă sau universal, CSM București), Jasna Majstorovic (Serbia, extremă), Natasa Sevarika (Serbia, extremă, Hainaut Volley, Franța), Marina Vujovic (Serbia, libero, Știința Bacău) și Darko Zakoc (Serbia, antrenor principal).

Din campionatul trecut, a rămas antrenorul secund Constantin Alexe. 

În ediția 2012-2013 a campionatului feminin de volei, CSV 2004 Tomis s-a clasat pe locul al treilea, care îi conferă acces în Cupa CEV. Astfel, "sirenele" ar urma să întâlnească în primul tur o echipă din Belarus, Atlant Baranovichi, la Constanța, în intervalul 22-24 octombrie, iar returul, o săptămână mai târziu. Însă este greu de crezut că echipa de la malul mării va mai reuși să ia măcar startul noului sezon, după ce conducerea clubului nu a anunțat nimic, până în prezent, cu privire la componența echipei, reunirea lotului sau alte date relevante în vederea participării în sezonul 2013-2014.

Vom reveni cu mai multe amănunte pe acest subiect în edițiile viitoare ale ziarului nostru.

Comentează știrea

Aragorn
8 august 2013
Bravos, natiune !

Bravo, Mazare, bine ca bagi bani in cloaca care a devenit Mamaia, fosta perla a litoralului romanesc si in schimb ingropi sportul constantean. Votati-l in continuare, fraierilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5392 secunde