CSV 2004 Tomis se pregătește de Liga Campionilor

441
CSV 2004 Tomis se pregătește de Liga Campionilor - volei-1350334582.jpg
Campioana României la volei feminin, CSV 2004 Tomis Constanța se pregătește de primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor, programat pe 23 octombrie, în deplasare, la Urbino (Italia), contra Robur Tiboni Urbino. 


De azi într-o săptămână, "sirenele" de la Club Sportiv Volei 2004 vor debuta pentru a doua oară în istoria clubului în Liga Campionilor. Din grupa constănțencelor mai fac parte formațiile Schweriner SC (Germania), cu care au programat meci pe 30 octombrie, acasă, și Dinamo Kazan (Rusia), cu care vor juca, tot pe teren propriu, pe 13 noiembrie.
"Grupa este la fel de grea ca oricare alta pentru că, a ajunge în Liga Campionilor, este o performanță uriașă să poți juca la acest nivel. Fiecare dintre adversarii noștri sunt favoriți, iar noi suntem pe poziție de outsideri. Absolut toate echipele participante au bugetul mult mai mare sau chiar astronomic față de cel al echipei noastre. Competiția s-a schimbat și ea din punct de vedere a participării. Acum sunt șase serii. Echipa noastră are ca obiectiv o participare cât se poate de bună, dar nu ne-am propus un obiectiv anume", a declarat președintele CSV 2004 Tomis, Costinel Stan.
Cu multe jucătoare noi, echipa va pleca în Italia cu pregătirile efectuate pe fugă. Anul acesta, Liga Campionilor începe mai repede, lucru care a dat peste cap toate planurile antrenorului CSV 2004 Tomis, Darko Zakoc.
"Suntem la a doua participare în cea mai mare competiție de volei și ne bucurăm de acest succes. Problema noastră este că programul Ligii Campionilor începe mai devreme în acest an, iar echipa încă are nevoie de timp pentru a se omogeniza. Ne-ar mai trebui minim o lună de pregătiri pentru a putea spune că suntem într-o formă bună. Din păcate, nu am acest timp și vom începe cu două meciuri grele. Partida de la Urbino este foarte grea. Sperăm să facem treabă bună acolo și să ne construim moralul pentru următoarele meciuri", a declarat antrenorul principal, Darko Zakoc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, succes-blitz cu Dinamo
Pagina a fost generata in 2.5014 secunde