Căpitanul tricolorilor, Cristian Chivu:

Concurs "Cu Italia, va fi iadul pe pământ!"

410

Articole de la același autor

Căpitanul echipei naționale de fotbal a României, Cristian Chivu, a declarat, ieri, că tricolorii vor încerca să complice situația Italiei în Grupa C de la EURO 2008 și să atace mai mult, însă mai important este un rezultat pozitiv.

"Vom încerca să le facem viața un iad. Vor veni peste noi, vor ataca, dar nu le va fi ușor. Normal că vom încerca să avem mai multe ocazii de gol, dar prioritatea noastră este să nu pierdem. Trebuie să fim atenți", a declarat Cristian Chivu.
Jucătorul lui Inter Milano a mai spus că selecționerul Victor Pițurcă nu i-a cerut sfaturi suplimentare despre unii fotbaliști din lotul campioanei mondiale pe care el îi cunoaște foarte bine din Serie A: "Ce altceva mai trebuie știut despre Italia? Toată lumea știe ce poate. Nu i-am dat niciun sfat antrenorului, deoarece acesta știe tot ce este necesar despre adversari și ne va pregăti pe fiecare până la ora meciului".
Căpitanul tricolorilor avertizează că squadra azzurra nu trebuie subestimată după înfrângerea severă (0-3) pe care a suferit-o în meciul cu Olanda: "Italia este campioana mondială, o mare putere în fotbal. Nu poți să spui acum, după o înfrângere, că este o echipă slabă. Toată lumea mai prinde câteodată o zi proastă".

Marica reintră în programul normal de antrenament
Atacantul Ciprian Marica a primit, ieri, acceptul medicilor de a se antrena normal începând de astăzi și va putea fi apt pentru meciul cu Italia, de mâine.
"A dormit foarte mult, dar asta a fost bine, fiindcă s-a refăcut organismul. Miercuri dimineață, s-a trezit bine dispus, într-o formă fizică bună, dar nu puteam să riscăm și s-a decis să mai stea o zi la odihnă. De joi, se va putea pregăti normal cu res-
tul coechipierilor. Tomografia efectuată la spital a arătat că nu sunt leziuni interne, că nu e nicio problemă cu Ciprian", se arată pe site-ul personal al jucătorului.
Marica s-a lovit la cap în timpul antrenamentului de marți, când s-a ciocnit de colegul său Marius Niculae și a suferit o comoție cerebrală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8032 secunde