Vineri, la Sala Sporturilor din Constanța

Cu ochii pe "speranțe"! Campionatul Național de gimnastică artistică pe echipe

564
Cu ochii pe
Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu CSS 1, CS Farul și Primăria Municipiului Constanța, organizează, vineri, 14 iunie, începând cu ora 10.00, la Sala Sporturilor din Constanța, Campionatul Național de gimnastică artistică pe echipe - junioare II și I. 


Peste 80 de gimnaste legitimate la 14 cluburi din țară își vor disputa titlurile în concurs la proba pe echipe, pentru a stabili campioanele naționale la categoria gimnaste junioare II și I, nivelurile 3, 4, 5 și 6. 


Programul competiției este următorul: orele 10.10-12.40: Concurs pe echipe seria I-a, nivel 3; orele 13.50-15.10: Concurs pe echipe seria a II-a, Nivel 4; orele 16.25-17.55: Concurs pe echipe seria a III-a, nivel 5 și 6; orele 18.10: festivitate de premiere. 
Gimnastele participante, precum și publicul din sală se vor putea bucura de prezența și de susținerea marilor campioane și medaliate olimpice și mondiale ale României, precum Daniela Sofronie, Camelia Voinea, Gabriela Trușcă Robu, Anca Mihăilescu Grigoraș, Gina Gogean, Silvia Stroescu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, actualmente antrenoare, arbitre sau membre ale staff-ului federal. 


"Cu multă bucurie și entuziasm, am îmbrățișat organizarea acestor Campionate Naționale, la Constanța. De-a lungul anilor, tradiția gimnasticii artistice feminine constănțene a rămas un reper important în sportul nostru, iar dovadă stau rezultatele pe care secțiile noastre le obțin în mod recurent în competițiile naționale și nu numai. Vă invităm, așadar, să ne fiți alături, vineri, cu mic cu mare, la un nou moment competițional, care va alinia la start cele mai bune echipe de junioare din țară. Gimnastele pe care le vom cunoaște la aceste Campionate Naționale pot deveni în viitor pilonii de bază ai echipei mari a României, la Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice. Haideți să le fim alături!", a declarat prof. Olga Didilescu, arbitru internațional de onoare al Federației Internaționale de Gimnastică, membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică. 
Parteneri în organizarea Naționalelor - Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1921 secunde