"Cuget Liber", campioană la Cupa Maritimo la tenis de masă, Robert Bak - pe primul loc!

350

Articole recomandate

Ieri, în incinta centrului comercial Maritimo, s-a desfășurat ediția a II-a a Cupei Maritimo la tenis de masă, rezervată reprezentanților din mass-media constănțeană, în cadrul căreia s-au organizat meciuri numai la proba de simplu masculin. 

Așa cum era de așteptat, câștigătorul acestei ediții este colegul nostru Robert Bak (Cuget Liber), care s-a impus, în ultimul act, în fața lui Adrian Lungu (Telegraf), cu scorul general 3-1, după un meci intens.

Finala mică au disputat-o Paul Alexe (Metisson Sport) și Bogdan Chiriță (Graiul Dobrogei), victoria revenindu-i acestuia din urmă, cu 3-1.

De la Cuget Liber, au mai participat Octavian Dragomir și Andrei Aldea, care s-au oprit în grupe.

Iată și celelalte rezultate: sferturi de finală: Robert Bak - Mircea Ghiță (Neptun TV) 3-0, Paul Alexe - Sorin Teodoreanu (Telegraf) 3-2, Nicu Șerban (Pro TV) - Adrian Lungu 0-3, Bogdan Chiriță - Florin Pătrașcu (Telegraf) 3-1; semifinale: Robert Bak - Paul Alexe 3-0, Adrian Lungu - Bogdan Chiriță 3-2.

La final, câștigătorii și-au primit cupele, organizatorii oferind câte o diplomă de participare și un tricou tuturor participanților.

Astfel, "Cuget Liber" rămâne neînvinsă la sportul cu bila de celuloid, după ce, anul acesta, în aprilie, reprezentanții celui mai vechi trust de presă din Dobrogea au câștigat primele locuri la ediția a XI-a a Cupei presei la tenis de masă, unde același Robert Bak s-a impus la simplu, dar și în proba de dublu masculin, alături de Sorin Mihalache, iar la simplu feminin, medalia de aur fiind adjudecată de Geanina Anghel.

Redacția SPORT

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5854 secunde