Cum a fost convins Florin Tănase să semneze noul contract cu FCSB: "Interesul lui e să plece cât mai repede"

172
Cum a fost convins Florin Tănase să semneze noul contract cu FCSB:

Articole de la același autor

Florin Tănase (26 de ani) și-a dat acordul pentru a continua la FCSB! Căpitanul vicecampioanei a semnat o nouă înțelegere, valabilă până în 2025, iar Victor Becali a oferit ultimele detalii despre situația jucătorului. Motivul pentru care Florin Tănase a acceptat să semneze un nou contract este clauza de reziliere, care va fi una mult mai mică decât cea din actuala înțelegere (n.r. 30 de milioane de euro).

"Nu e vorba de negocieri, ci de o propunere pe care Gigi i-o făcuse. Mi se părea o chestie corectă. E o propunere foarte bună pentru el. Relația lui Tănase cu Gigi e destul de bună și apropiată. Vrea să prelungească înțelegerea și pentru a avea apoi o clauză mai mică (n.a - clauză de reziliere). Dacă prelungește contractul, Tănase nu mai pleacă liber.

Interesul lui Tănase e să plece cât mai repede, nu vrea să aștepte până în 2025, când va avea 30 de ani și ar putea pleca liber. Orice e posibil în ceea ce-l privește pe Tănase. A existat interes pentru el, la 3 milioane, 3 și ceva, dar ofertele nu se apropiau de ceea ce dorea Gigi. Timpul a dovedit că nu poți ști niciodată ce se întâmplă în fotbal”, a declarat Victor Becali, la GSP Live.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3196 secunde