Cum a ratat Cătălina Ponor participarea la Cupa Elveției

678
Cum a ratat Cătălina Ponor participarea  la Cupa Elveției - ponor-1320341522.jpg
Gimnasta Cătălina Ponor s-a accidentat și nu va mai putea evolua la Cupa Elveției, turneu de pregătire care va începe duminică, 6 noiembrie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Federația Română de Gimnastică, sportiva constănțeană, care urma să facă pereche cu Marian Drăgulescu, a suferit o accidentare de ultimă oră și a fost obligată să își anunțe retragerea.

Astfel, aflată în imposibilitatea de a găsi o altă parteneră pentru Drăgulescu, federația a decis să înscrie în concurs numai o singură echipă, cea formată din Flavius Koczi și Ana Porgras, de la CS Farul Constanța.

Cupa Elveției la gimnastică se va desfășura în Hellenstadion, din Zurich. De-a lungul timpu-lui, gimnaștii români au participat la numeroa-se ediții, ultima dată când au cucerit trofeul fiind în 2007, prin Steliana Nistor și Flavius Koczi.

De la ediția de anul acesta, nu vor lipsi deținătorii Cupei - germanii Elisabeth Seitz și Fabian Hambuchen -, sud-coreeanul Hak Seon Yang, rusoaica Ana Dementieva, ucraineanul Nikola Kuksenkov sau elvețianul Pascal Bucher. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2661 secunde