Cum se descurcă Simona Halep și Horia Tecău în topurile mondiale

318
Cum se descurcă Simona Halep și Horia Tecău în topurile mondiale - halep-1381161003.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep se menține pe locul 17, în clasamentul WTA dat, ieri, publicității, fiind cel mai bine clasată sportivă din România. Sorana Cîrstea își păstrează la rându-i locul 21, Monica Niculescu a coborât de pe locul 44 pe 45, în timp ce Alexandra Cadanțu a urcat de pe 74 pe 72.

În partea superioară a ierarhiei, lideră este Serena Williams, americanca fiind urmată de Victoria Azarenka (Belarus) și Maria Șarapova (Rusia).

La masculin, deși a coborât o poziție și se află pe locul 75, Victor Hănescu rămâne cel mai bine poziționat jucător român din clasamentul ATP. Adrian Ungur se menține pe locul 108, iar Marius Copil a coborât opt locuri, de pe 130 pe 138.

La vârful topului, tenismanul spaniol Rafael Nadal a revenit pe primul loc, după ce a ajuns în finala turneului de la Beijing, chiar dacă a pierdut-o în fața fostului lider Novak Djokovici. Sârbul a coborât pe locul 2, iar pe locul 3 staționează Andy Murray (Marea Britanie).

La dublu, constănțeanul Horia Tecău, care a câștigat săptămâna trecută, alături de Max Mirnîi, turneul de la Beijing, a urcat două poziții și se află pe locul 28. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde