În decembrie, la Clubul Eden din Constanța

Cupa de Iarnă la tenis cu piciorul

212
Cupa de Iarnă la tenis cu piciorul - cupa-1417196991.jpg

Articole de la același autor

Deși vremea rece și-a intrat deja în drepturi, iarna bătând cu putere la ușă, asta nu înseamnă că nu mai facem sport. Din contră, oferta jocurilor de sală este generoasă, iar dacă vreți să vă mențineți în formă, să ardeți calorii și să mai și câștigați premii speciale, atunci vă recomandăm un turneu de tenis cu piciorul.

Timp de două week-end-uri, 6-7 de-cembrie și 13-14 decembrie, la Clubul Eden din bd. Aurel Vlaicu nr. 70, se vor desfășura întrecerile Cupei de Iarnă la tenis cu piciorul, o competiție extrem de spectaculoasă, la care sunt invitați să participe toți constănțenii iubitori ai sportului, amatori sau profesioniști.

"Înscrierile se pot face la telefon 0720.50.22.60 sau la sediul clubului, până în data de 5 decembrie, când va avea loc ședința tehnică. Atunci, vom prezenta regulamentul și vom stabili toate detaliile. Cert este că fiecare echipă va fi alcătuită din trei jucători. La final, se vor acorda premii surpriză și toți jucătorii vor fi invitați la masa festivă", a declarat, pentru "Cuget Liber", proprietarul Clubului Eden, Marcel Lică, organizatorul turneului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4614 secunde