Cupa McCann Erickson 2013 debutează, sâmbătă, cu Regata Poseidon

144
Cupa McCann Erickson 2013 debutează, sâmbătă, cu Regata Poseidon - yachting-1370628362.jpg

Articole de la același autor

Ediția 2013 a Cupei McCann Erickson va debuta sâmbătă, cu Regata Poseidon, care va avea loc la Marina Mangalia, cu sosire în Marina Eforie. Această regată este organizată de Asociația Black Sea Sailing și NauticLife-LifeHarbour. 

Cursele care vor avea loc în cadrul Cupei McCann 2013 se bucură de participarea unor arbitri internaționali, cu vastă experiență în domeniu. Printre cei care vor face parte din comisiile de jurizare, se numără: Willi Gohl (Germania), Emilio Feliu Serra (Spania), Terrence Brownrigg (Marea Britanie). Regatta Poseidon o va avea ca ofițer de cursă principal pe Georgiana Stoian (România). 

Cupa McCann - Erickson va include cinci regate care se vor desfășura între Vama Veche și platformele de foraj marin, având ca puncte intermediare Marina Eforie Nord, Portul Tomis, Marina Mangalia și Marina LifeHarbour Limanu. 

Fiecare regată va avea în medie un număr de 20 ambarcațiuni cu vele, iar numărul total al celor care vor fi la bordul acestor ambarcațiuni se va ridica la 200 de persoane. 

Primul eveniment - Regata Poseidon - are startul sâmbătă, din Marina Mangalia, cu sosire în aceeași zi, în Marina Eforie. 

Seara de sâmbătă va fi un prilej de socializare a concurenților, dar și de relaxare și distracție la Party Regatta, în incinta Marina Eforie. 

Duminică, se vor desfășura probele inshore în zona Marinei Eforie, astfel încât concurenții își vor completa punctajul necesar în departajarea finală. 

Festivitatea de premiere este programată duminică după-amiază, câștigătorii urmând să fie anunțați și premiați în prezența publicului aflat în Marina Eforie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4484 secunde