Cupa Mondială din Brazilia în pericol. Trei stadioane nu sunt gata

130
Cupa Mondială din Brazilia în pericol. Trei stadioane nu sunt gata - cupa-1399807150.jpg

Articole recomandate

Scandal de proporții în Brazilia. Trei dintre cele 12 stadioane care ar trebui să găzduiască mai multe partide în timpul Cupei Mondiale nu sunt gata, cu doar o lună înainte de începerea competiției, potrivit Digi24.ro.
Printre arenele la care se lucrează încă este și Arena Corinthians, din Sao Paulo, cea care va găzdui, pe 12 iunie, ceremonia de deschidere.
Pe lângă problemele de infrastructură, desfășurarea Campionatului Mondial este pusă în pericol și de miile de oameni care protestează, nemulțumiți de faptul că statul a cheltuit sute de milioane de dolari în timp ce ei își duc traiul de pe o zi pe alta.
Protestatarii amenință că vor bloca accesul pe stadioane dacă statul nu le va lua în seamă revendicările. Președintele Braziliei, Dilma Rousseff, încearcă să calmeze spiritele.
După ce a vizitat mai multe arene, ea a dat asigurări că totul va fi perfect în ziua ceremoniei de deschidere. În 2016, Brazilia ar trebui să găzduiască și Jocurile Olimpice de Vară, dar Comitetul Internațional Olimpic ia în calcul mutarea competiției în Marea Britanie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4633 secunde