Cupa Presei la tenis de masă. Cuget Liber - peste toți, Robert Bak - campion!

333
Cupa Presei la tenis de masă. Cuget Liber - peste toți, Robert Bak - campion! - cupapreseitenisdemasa8-1366137620.jpg
Ieri, la Complexul Cleopatra din Mamaia, au debutat întrecerile celei de-a 11-a ediții a Cupei Presei la tenis de masă, competiție organizată de Asociația Jurnaliștilor de Sport din Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, World Vision Constanța și Hipermarketul CORA. 

Turneul a programat, ieri, partidele din cadrul probei de simplu masculin, unde, așa cum era de așteptat, titlul de campion i-a revenit colegului nostru Robert Bak. Locul secund a fost ocupat de Adrian Lungu, de la Telegraf, în timp ce Gabriel Afuz, de la Radio Constanța, s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului. 

Iată rezultatele campionului Robert Bak: Grupe - 2-0 cu Mircea Ghiță (Neptun TV), 2-0 cu Ionuț Coman (Telegraf); Sferturi de finală - 2-0 cu Paul Alexe (Blog); Semifinale - 3-0 cu Gabriel Afuz (Radio Constanța); Finală - 3-1 cu Adrian Lungu (Telegraf). 

Pe lângă performanța reușită de Robert Bak, s-au mai numărat și alte evoluții bune din partea celorlalți reprezentanți ai Cuget Liber.

Iată rezultatele acestora: Sorin Mihalache: Grupe - 2-0 cu Sorin Teodoreanu (Telegraf), 2-0 cu Paul Alexe; Sferturi de finală - 0-2 cu Mircea Ghiță (Neptun TV); Andrei Amza: Grupe - 2-0 cu Octavian Dragomir (Cuget Liber), 0-2 cu Ad. Lungu, 1-2 cu Cătălin Donose (Radio Constanța); Sferturi - 0-2 cu Gabriel Afuz; Octavian Dragomir: Grupe - 2-1 cu Cătălin Donose, 0-2 cu Ad. Lungu; Andrei Aldea: Grupe - 2-1 cu Cătălin Paliu (Liderul de Opinie), 0-2 cu Gabriel Afuz, 2-0 (neprezentare) cu Sorin Danielciuc (Telegraf); Sferturi - 0-2 cu Ad. Lungu. 

Competiția va continua astăzi, de la ora 10.30, cu întrecerile de dublu, la feminin și masculin. Festivitatea de premiere este programată mâine. 

Redacția SPORT

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4794 secunde