Cupa Primăverii a adus bucurie pentru copiii Școlii Speciale nr. 2

1712
Chiar dacă primăvara nu și-a intrat, încă, în drepturi, vremea frumoasă lăsându-se așteptată, copiii de la Școala Specială nr. 2 din Constanța (director, Victoria Haleț) au desfășurat o atractivă activitate sportivă - Cupa Primăverii.
Copiii din ciclul primar s-au întrecut în diverse jocuri și activități sportive și s-au bucurat din plin de dulciurile oferite de Direcția pentru Sport a Județului Constanța (director coordonator, Elena Frîncu; consilier sport, Mihai Orzan).
"Obiectivele proiectului au fost de a crea în rândul elevilor cu cerințe educative speciale spiritul de fair-play și întrecere în jocuri de mișcare și concursuri specifice vârstei, participarea elevilor la acțiuni și activități prin care să simtă că fac parte din comunitate, dezvoltarea activităților creative și expresive ale copiilor, toate sub îndrumarea profesorului de educație fizică și sport Corina Popa. Iată că putem semnala asemenea activități care se desfășoară la cel mai înalt nivel în ceea ce privește calitatea și diversitatea exercițiilor specifice vârstei și solicitării în planul situațional corespunzător, cu efecte pozitive asupra dezvoltării pe toate planurile", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alin Larion, reprezentant al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius.
v v v
Tot în cadrul Cupei Primăverii 2010, program susținut de DSJ și administrația locală, fostele campioane ale Constanței la handbal și la volei au participat, vineri după-amiază, la Sala Sporturilor, la tradiționalele meciuri de old-girls, excelent prilej (poate singurul) de a reuni sub același acoperiș gloriile de odinioară ale sportului dobrogean.
De asemenea, duminică, 14 martie, între orele 12.00 și 14.00, doamnele și domnișoarele sunt invitate de o ședință de aquagym, la bazinul Spectrum din cartierul Faleză Nord.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1966 secunde