Cupa României la spadă, găzduită de sala "Tomis"

103
Cupa României la spadă, găzduită de sala

Articole de la același autor

Cupa României la spadă pentru seniori va începe pe data de 1 octombrie, în sala complexului "Tomis", din strada Flămânda. 


Competiția va lua startul cu proba de individual feminin, pe 1 octombrie, ziua a doua fiind rezervată tot fetelor, însă pentru proba pe echipe. Băieții vor intra în concurs abia a treia zi, în proba individuală, iar ultima zi a competiției este dedicată echipelor masculine. 


Premierea se face în ziua respectivă fiecărei probe. Organizatorii se așteaptă la un număr de aproximativ 50 de sportivi să se înscrie la fiecare categorie, feminin și masculin. Printre cluburile participante la Cupa României, se numără Steaua București, Dinamo București, UNEFS București, CS Satu Mare, LPS Craiova, Universitatea Craiova și CSM Oradea. De la Clubul Sportiv Farul Constanța, va participa doar scrimera Mădălina Ciucuraș. 


Săptămâna acesta, sala de scrimă a Complexului Sportiv "Tomis" va găzdui încă o com-petiție de scrimă: Cupa Farul - Memorialul "Paul Călin", unde vor concura doar băieții. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Sport : Echipele constănțene țintesc podiumul
Pagina a fost generata in 0.4267 secunde