CVM Tomis s-a calificat în semifinalele Cupei CEV

294
1
CVM Tomis s-a calificat în semifinalele Cupei CEV - volei-1392319469.jpg

Articole de la același autor

Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța bifează o nouă mare performanță, jucătorii antrenați de bulgarul Martin Stoev reușind o calificare istorică, în semifinalele Cupei CEV. 


Spectacol voleibalistic de calitate, aseară, la Sala Sporturilor, unde, de o parte și de cealaltă a fileului, s-au aflat CVM Tomis și Maliye Milli Piyango Ankara, într-un duel contând pentru manșa secundă a Challenge Round a Cupei CEV. După ce, în tur, la Ankara, se impuse cu scorul de 3-1, echipa constănțeană a reușit o victorie și în fața suporterilor care au venit să o susțină: un categoric 3-0. 


CVM Tomis a fost net superioară adversarei la toate capitolele (serviciu, preluare, bloc, atac), deși scorul pe seturi lasă impresia că întâlnirea a stat sub semnul echilibrului. A fost 25-23 în primul parțial (turcii au ratat serviciul la 23-24), 25-21 în cel secund, care a și asigurat calificarea, și 29-27 în cel de-al treilea, lungit parcă pentru plăcerea spectatorilor. Așadar, trupa antrenată de Martin Stoev accede în stil de mare campioană în semifinalele Cupei CEV, iar gândurile tuturor se îndreaptă acum, îndreptățit, spre trofeu, pe care suporterii Tomisului își doresc foarte mult să-l vadă adus pe litoral. 


Comentează știrea

Andrei
14 februarie 2014
SALA!!!

Facem performanta in sala aia de 1.000 de locuri construita acum 1000 de ani... Suntem de ras... Avem echipe performante care sunt nevoite sa joace in alte orase pentru ca noi nu avem cu ce...Felicitari echipelor, rusine autoritatilor:)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, la un pas de semifinale
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, meciul-meciurilor la Zalău
Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, victorie mare la Ankara
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, misiune dificilă la Ankara
Pagina a fost generata in 1.6445 secunde