Divizia A1 de volei masculin, etapa a patra

CVM Tomis s-a impus cu greu în fața Arcadei Galați / Galerie FOTO

351

Articole de la același autor

CVM Tomis a reușit cu greu să obțină victoria în meciul cu Arcada Galați, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin. Constănțenii au învins cu scorul de 3-2 (19-25, 25-21, 25-17, 21-25, 16-14).

"A fost o partidă care ne-a pus ceva probleme, dar ne bucurăm foarte mult pentru rezultat, mai ales pentru că a fost o victorie muncită. Arcada este o echipă bună a campionatului, în care s-au investit bani; sincer, pe mine m-au surprins cele două-trei înfrângeri ale echipei. Poate acum au jucat mai dezinvolt, evoluând în fața campioanei. A fost un meci foarte important de campionat, bineînțeles că urmează meciul din Italia, când va trebui să jucăm mult mai bine, pentru că vom avea în față o echipă mult mai puternică, vom face tot ce depinde de noi pentru a face o figură frumoasă", a declarat Sergiu Stancu, centrul formației CVM Tomis.

Echipa constănțeană se află în fruntea clasamentului, cu 11 puncte, la egalitate cu ACS Volei Municipal Zalău.

Miercuri, 5 noiembrie, CVM Tomis va debuta în Liga Campionilor, adversară fiind Piacenza, în deplasare.

v v v

Rezultatele celorlalte partide ale rundei: ACS Volei Municipal Zalău - Banatul Caransebeș 3-0, VCM LPS Piatra Neamț - CSM București 2-3, Unirea Dej - Phoenix Șimleu Silvaniei 3-0, Steaua București - Știința Explorări Baia Mare 0-3, SCMU Craiova - Dinamo București 3-2. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis,  duel cu Phoenix
Pagina a fost generata in 0.6015 secunde