CVM Tomis s-a impus în fața Zalăului în prima partidă din finala campionatului

93

Articole de la același autor

Marți seara, la Sala Sporturilor a avut loc primul meci dintre CVM Tomis și ACS VM Zalău, contând pentru finala Diviziei A1 de volei masculin. Gazdele s-au impus în primul set, scor 25-23. În a doua parte a meciului, oaspeții s-au aflat la conducere în ambele time-out-uri tehnice (8-6, 16-14). CVM Tomis a stabilit egalitatea la 16-16, după care a preluat jocul reușind să se impună cu 25-21. Setul al treilea a dat emoții mari jucătorilor și în special publicului. Constănțenii erau conduși din nou la primul time-out tehnic (6-8) și au fost conduși până la 13-14, când Simeonov a egalat balanța (14-14). CVM conducea la cel de-al doilea time-out tehnic (16-15), după care cele două echipe au mers umăr la umăr. Zalăul s-a distanțat la două puncte (22-20) și după un final de set de infarct, oaspeții au câștigat cel de-al treilea set, 25-23. În ultima rundă, CVM Tomis a dominat jocul impunându-se cu 6-1, 8-3, 16-6, iar într-un final cu 25-14. 

"Nu a fost o victorie așa ușoară precum s-a văzut. În primul rând, ne mulțumim că suntem în efectiv complet. S-a văzut asta chiar dacă puțin puțin nu suntem așa de pregătiți fizic. Cred că suntem pe drumul cel bun și în următorul joc la Constanța și în meciurie ce vor urma. Cu toții ne dorim titlul la Constanța. Mulțumim publicului care a fost alături de noi mai mult ca deobicei, asta contează foarte mult", a declarat jucătorul Constanței, Andrei Laza.

Astăzi, 22 aprilie, tot de la ora 18.00, tot la Sala Sporturilor, se va juca cel de-al doilea meci din finala campionatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0962 secunde