CVM Tomis se pregătește de campionat și Liga Campionilor

287
CVM Tomis se pregătește de campionat și Liga Campionilor - cvmtomis14-1345145448.jpg

Echipa masculină de volei CVM Tomis Constanța s-a reunit, ieri, la Complexul Sportiv "Tomis" de pe strada Flămânda, în vederea pregătirii pentru noul campionat, dar și pentru participarea din Liga Campionilor.


"Echipa s-a reunit, dar nu în întregime, deoarece avem jucători care sunt convocați la echipele naționale. Din această cauză, astăzi (n.r. - ieri), ne aflăm într-un număr redus la antrenamente. Speranțele noastre sunt de a porni cu dreptul în anul acesta, cu o nouă formulă, cu care vrem să atacăm Liga Campionilor și titlul național, astfel încât să facem cinste orașului Constanța și voleiului românesc", a declarat directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr.

Cu nouă achiziții internaționale și două naționale, vicecampioana CVM Tomis se va îndrepta curând spre Bulgaria, unde va desfășura primul cantonament.


"Avem câteva zile de acomodare la efort, după care, luni dimineață, ne deplasăm la Dobrici (Bulgaria), unde avem cantonamentul de pregătire tehnică și tactică până pe 31 august, când vom reveni înapoi în Constanța", ne-a mai spus Serhan Cadâr.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1713 secunde