CVM Tomis se pregătește de campionat și Liga Campionilor

221
CVM Tomis se pregătește de campionat și Liga Campionilor - voleicvm-1349284507.jpg
După ce săptămâna trecută a câștigat Cupa Mării Negre, vicecampioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanța va începe, în acest week-end, noul sezon al Diviziei A1, întâlnind în primul meci VCM LPS Piatra Neamț, în deplasare. Formația de pe litoral are un jucător accidentat: coordonatorul cubanez Javier Gonzalez, care a suferit o entorsă, sâmbăta trecută, și nu se știe dacă va fi apt până la începerea campionatului.


"Va fi un meci echilibrat, totuși, să nu uităm că echipa din Piatra Neamț are o tradiție foarte bună la meciurile jucate acasă. Este o echipă bătăioasă, care se agață de orice minge și de orice rezultat. Echipa noastră are un coordonator accidentat, iar ceilalți jucători nu sunt încă omogenizați la nivelul maxim, deci un joc care este deschis oricărui rezultat. Ne dorim ca rezultatul să fie în favoarea echipei constănțene", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv CVM Tomis, Serhan Cadâr.

Primul meci din Liga Campionilor

Pentru voleibaliștii de la CVM Tomis se apropie încă un eveniment important care va intra în istoria clubului, după împlinirea celor 10 ani de activitate: prima participare în Liga Campionilor. În manșa inaugurală, constănțenii se vor lupta, pe 23 octombrie, în deplasare, cu Dinamo Moscova.

"Dificil este puțin spus, va fi un meci deosebit de greu, numai datorită faptului că va fi primul joc al nostru într-o competiție atât de importantă. În același timp, va fi o confruntare cu o echipă deosebit de puternică, și pe terenul ei. În consecință, toate datele ne sunt nefavorabile. Joc în deplasare, primul meci în Liga Campionilor, echipă foarte puternică, nu cred ca ar mai fi nimic de adăugat", ne-a mai spus Cadâr.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4148 secunde