CVM Tomis se va "răzbuna" pe Agronomia pentru eșecul din Europa

202
CVM Tomis se va
Aflați deja în București, după înfrângerea de miercuri din Liga Campionilor cu Dinamo Moscova (0:3), jucătorii CVM Tomis se pregătesc să joace, sâmbătă, de la ora 17.00, contra CSM Agronomia, în meciul etapei a IV-a a Diviziei A1 la volei masculin.

Constănțenii au ajuns joi în Capitală, din Rusia, și au preferat să rămână pe loc, evitând încă un drum obositor până la malul mării și înapoi.


Astfel, staff-ul tehnic a avut mai mult timp pentru a-și pregăti jucătorii, mai ales din punct de vedere moral, dat fiind că înfrângerea cu deținătoarea cupei CEV a produs o mare dezamăgire în colectivul voleibaliștilor noștri.

Elevii lui Radovan Gacic vor trebui să fie apți sută la sută în acest meci de campionat intern, pentru a pregăti spiritele în vederea următoarei confruntare din Champions League, programată joi, 1 noiembrie, contra polonezilor de la PGE Skra Belchatow.

Iată și celelalte meciuri ale etapei IV: sâmbătă: CS Phoenix Simpleul Silvaniei - Steaua București (ora 18.00), Știința Explorări Baia Mare - CS Unirea Dej (ora 17.00); duminică: U. Cluj - VCM LPS Piatra Neamț (ora 15.00), SCMU Craiova stă.

CVM Tomis se află pe primul loc în clasamentul Diviziei A1, cu 9 puncte, urmat de SCMU Craiova, cu 8, și Steaua București, cu 6.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, prima înfrângere din campionat
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Sport : Victorie mare pentru CSV 2004 Tomis
Pagina a fost generata in 0.7831 secunde