Divizia A1 la volei masculin / feminin, faza play-off-ului

CVM Tomis și CSV 2004 Tomis, mari favorite

287
1
CVM Tomis și CSV 2004 Tomis, mari favorite - voleicvmtomispiatraneamt7-1362762863.jpg
Pentru echipele de volei constănțene - CVM Tomis și CSV 2004 Tomis - week-end-ul acesta are o importanță deosebită, pentru că încep acum marea cursă spre titlurile naționale.

Sâmbătă, demarează în forță play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin, iar CVM Tomis Constanța, care a terminat pe prima poziție sezonul regulat, întâlnește, în turul I, pe CSM Agronomia București. Se joacă în sistem "cel mai bun din trei partide", iar cel dintâi duel este programat sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor.

Băieții antrenați de Martin Stoev sunt mari favoriți și își doresc să încheie socotelile cât mai rapid, cu victorie la Constanța și apoi la București, pe 13 martie, astfel încât "decisivul" programat în 17 martie, la Constanța, să nu mai aibă loc.

Conducerea CVM Tomis a anunțat că la toate meciurile de acasă din play-off, accesul suporterilor la Sala Sporturilor va fi gratuit.

Iată și celelalte partide din faza I a play-off-ului: SCM U Craiova - VCM LPS Piatra Neamț, CS Remat Zalău - Dinamo București, CS Unirea Dej - Știința Explorări Baia Mare.

Tot sâmbătă, pornește la drum și play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin. Campioana CSV 2004 Tomis primește vizita celor de la VC Unic Piatra Neamț, într-o partidă găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 20.00.

Celelalte meciuri de sâmbătă sunt Dinamo București - CSM Lugoj, CSM București - CS Volei Alba Blaj și Știința Bacău - CSU Medicina Târgu Mureș (ora 12.00, în direct la Digi Sport).

Comentează știrea

laur
9 martie 2013
scor

tomis - csm buc. 3 -0

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8446 secunde