Semifinalele Challenge Cup la volei masculin

CVM Tomis, totul sau nimic la Varșovia

434
CVM Tomis, totul sau nimic la Varșovia - volei-1331922303.jpg

Înfrângerea la limită, scor 2-3, în fața polonezilor de la Politechnika Varșovia a redus considerabil șansele echipei CVM Tomis Constanța de a juca prima finală de cupă europeană din istoria clubului.

Misiunea voleibaliștilor constăn-țeni este cu atât mai grea cu cât, la meciul de la Varșovia, antrenorul Jorge Cannestracci nu va putea conta nici pe serviciile coordona-torului de joc Juan Carlos Blanco, accidentat în setul doi al meciului de miercuri și care va lipsi cel puțin trei săptămâni.
Lipsa coordonatorului de joc ar putea fi speculată din nou de adversari, care, prin cei 13 ași reușiți în meciul de la Constanța, le-au dat serioase motive de îngrijorare lui Radu Began & Co., în privința celei de-a doua manșe.
Câștigătoarea dublei dintre CVM Tomis și Politechnika Varșovia va juca în ultimul act al competiției cu învingătoarea dintre Tytan Czesto-chowa (Polonia) și Prefaxis Menen (Belgia). În tur, formația din Polonia s-a impus cu scorul de 3-1, pe seturi 25-18, 20-25, 25-15, 25-23.
Partida de sâmbătă va începe la ora 19.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din lituanianul Andrius Steponavicius și slovacul Zdenko Fatrdla.

Tot în acest week-end, vor avea loc și meciurile retur din semifinalele Cupei CEV la volei feminin. Chiar dacă regulamentul competiției prevede ca meciurile din această fază să se dispute în aceeași zi, de această dată, situația nu va fi făcută întocmai ca la carte, din cauza unei decizii luate de poliția din Turcia, care a cerut ca partida de sâmbătă, de la ora 17.00, dintre Galatasaray Istanbul și CSV 2004 Tomis Constanța, să fie amânată până duminică, la aceeași oră.
În cealaltă întâlnire a semifinalelor Cupei CEV, se vor întâlni formațiile italiene Yamamay Busto Arsizio și Robur Tiboni Urbino. Partida tur a fost câștigată, scor 3-1, de Yamamay Busto Arsizio.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.358 secunde