CVM Tomis vrea să fie campioană și la grupele de juniori

123
Echipele de juniori, cadeți și speranțe ale clubului constănțean de volei masculin CVM Tomis încep să urmeze exemplul seniorilor, care sunt la un pas de a obține un nou titlu național. Cei mici au programate, săptămâna aceasta și cea viitoare, turnee semifinale și finale.

La juniori, constănțenii se află în Seria a II-a a turneului semifinal, la care mai sunt calificate CSS Bacău, CSS Nicu Gane Fălticeni, CSS Zalău, CSS Bega Timișoara și CSS 2 Baia Mare. Turneul a început ieri, la Baia Mare, și se va desfășura până duminică. În finală vor trece mai departe primele trei echipe din Seria I și Seria a II-a.

Tot în această săptămână au loc și întrecerile din semifinalele speranțelor, sâmbătă și duminică, la București, unde CVM Tomis se luptă cu CTF Mihai I B București, CSS Buzău și CS Dinamo București în Seria a II-a. În faza finală se vor califica echipele clasate pe primele două locuri din cele patru serii.

La cadeți, "tomitanii" s-au înscris deja în finală și vor juca, săptămâna viitoare (17-21 aprilie), la Dej, cu gazda CSS LAPI, Steaua București, CSS Zalău, CSS BEGA Timișoara și CSS 1 Constanța.

"Ne dorim ca toate aceste grupe să joace turneele finale și să câștigăm la cel puțin două dintre ele titlul de campioană", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv CVM Tomis Constanța, Serhan Cadâr. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3576 secunde