Dacă vreți să vizitați Cartagena, cereți-i relații Iuliei Necula!

744
Dacă vreți să vizitați Cartagena, cereți-i relații Iuliei Necula! - ab299a82851d8268b745d90f34c75769.jpg
Aflată în Spania, unde evoluează pentru clubul UCAM din Cartagena, jucătoarea constănțeană de tenis de masă Iulia Necula face practică la primăria locală, la biroul de relații publice pe probleme de turism.
Iulia (24 de ani) este studentă în Carta-gena (oraș-port la Marea Mediterană, aflat în sud-estul Spaniei, în regiunea Murcia), la Facultatea de Management și Turism Internațional și a fost repartizată pentru practică la primărie. Timp de patru ore pe zi, constănțeanca le oferă turiștilor date despre potențialul turistic local și a efectuat deja două luni dintre cele trei de practică.
Cunoscătoare a patru limbi străine (engleză, franceză, germană și spaniolă), jucătoarea de tenis de masă a absolvit în România "Educația Fizică", iar după terminarea facultății din Spania, vrea să urmeze și Media. La Cartagena, este o vedetă locală, simpatizată de toți pentru performanțele sale și pentru felul ei de a fi.
În paralel cu facultatea, Iulia Necula își continuă evoluțiile de succes de la UCAM, echipă la care a intrat în al doilea an de contract. Este titulară în echipă, alături de două chinezoaice naturalizate, iar în acest sezon urmărește aceleași obiective ca anul trecut, când a câștigat tot ce se putea câștiga: campionatul, Cupa Spaniei, campionatul universitar și trofeul european ETTU Cup. În această ultimă competiție, UCAM va intra în ediția 2010/2011 din turul trei, când va întâlni în dublă manșă (26 și 29 noiembrie a.c.) formația austriacă Linz AG Froschberg. Cine câștigă va întâlni în sferturi învingătoarea dintre Club Pongiste Lyssois (Franța) și HASTK Mladost Iskon (Croația).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.968 secunde