Video Dana Sofronie MESAJ EMOȚIONANT către Cătălina Ponor

550
Dana Sofronie MESAJ EMOȚIONANT către Cătălina Ponor - 13934808128825967789316217757975-1471448818.jpg

Articole recomandate

Cătălina Ponor a avut o evoluție sub așteptări la finala de la bîrnă la Rio 2016 și a terminat departe de podium. Printre susținătorii Cătălinei Ponor se numără și Dana Sofronie, fosta ei colegă de lot. Aceasta a postat pe contul său de Facebook un clip video cu grupa de juniori pe care o antrenează, însoțit de un mesaj emoționant.


Draga Catalina,

Nu am avut puterea sa iti scriu imediat dupa concurs. Te cunosc de atata amar de vreme si mi-am dat seama de cand te-am vazut intrand in arena ca s-a intamplat ceva grav cu tine. Abia pe parcurs am citit si aflat cu stupoare despre tot ce ai fost nevoita sa induri in ultima perioada, in special dupa Campionatele Europene din vara.

Este incalificabil si regretabil ce ti s-a intamplat. Chiar revoltator. Si pentru ca prietenul la nevoie se cunoaste, vreau sa stii ca ai TOATA sustinerea mea . Meriti aplauze la scena deschisa pentru determinarea si ambitia de a reveni si a face totul pentru tara ta. Despre eforturile si sacrificiile tale nu se poate vorbi decat la superlative. Ramai o mare campioana, ai muncit sa ajungi aici si acest lucru nu poate fi sters de nimeni niciodata. Te asteptam cu drag acasa si stiu ca vei avea puterea sa treci peste mizeriile unor oameni mici.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4088 secunde