Daniel Rădulescu, noul antrenor al echipei CS Năvodari

1066
Începând de vineri, CS Năvodari, echipă care evoluează în Liga a III-a de fotbal, are un nou antrenor, în persoana lui Daniel Rădulescu. Fost secund și mai apoi principal la Midia, Rădulescu revine la cârma team-ului din Năvodari și va fi ajutat la Cătălin Plăcintă (jucător și antrenor secund).
Pentru retur, CS Năvodari are drept obiectiv ocuparea unuia dintre primele șase locuri, iar în sezonul următor, va forța promovarea în Liga a II-a. În funcție de fonduri, lotul va fi completat cu fot-baliști de valoare, pentru că cerințele eșalonului secund sunt cu totul altele.
Până una alta, luni, 11 februarie, "pescarii" vor pleca în cantonament la Câmpulung Muscel, unde își vor instala tabăra la cabana Voina.
Modificări și în organigrama clubului. Astfel, președinte de onoare a devenit Adrian Vlad, viceprimarul Năvodariului, președinte - Cristian Popescu, secretar - Cosmin Andrei. Acționar principal al clubului este Consiliul Local Năvodari; membri ai consiliului de administrație: Ilie Coman și Petre Tancău.
Fostul antrenor principal Constantin Funda a rămas la club, va îndeplini funcția de director tehnic și se va ocupa în special de Centrul de copii și juniori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5817 secunde