David Villa, cercetat pentru hărțuire sexuală

132
David Villa, cercetat pentru hărțuire sexuală - villa-1595512659.jpg

Articole de la același autor

Clubul New York City FC, la care joacă în prezent românul Alexandru Mitriță, a anunțat, miercuri, că a deschis o anchetă după acuzațiile de hărțuire sexuală făcute de o fostă stagiară a clubului din liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS) la adresa fostului său atacant spaniol David Villa, care a respins ferm aceste acuzații, informează AFP.


"New York City Football Club a luat la cunoștință despre aceste acuzații ale unei foste stagiare, după ce au fost postate pe rețele de socializare", a transmis clubul într-un comunicat. "Luăm această chestiune extrem de serios și nu vom tolera nicio hărțuire de orice natură la clubul nostru. Am deschis imediat o anchetă", au anunțat newyorkezii.


Intitulându-se Skyler B pe Twitter, acuzatoarea a denunțat săptămâna trecută comportamentul lui Villa, campion mondial cu echipa Spaniei în 2010, din perioada când acesta juca pentru NYCFC, între 2015 și 2018.


"Eu credeam că am șansa vieții atunci când am obținut acest stagiu. Dar ce am obținut a fost faptul că David Villa mă atingea în fiecare zi, iar patronii mei considerau că este foarte amuzant. Femeile curajoase care povestesc ce li s-a întâmplat sunt eroinele mele", a scris tânăra.


"Hărțuirea de la NYCFC a fost atât de gravă, încât ideea de sport profesionist mă sperie. A rămâne aproape de sportivi mă sperie. Mi-am schimbat cariera pentru că mizeriile pe care mi le-au făcut mi-au distrus visele", a adăugat aceasta.
Fostul golgheter al Valenciei și Barcelonei s-a apărat și a dezmințit categoric. "Mă opun ferm acestor acuzații la adresa mea pe Twitter. Aceste acuzații sunt complet false și le resping", a declarat el, miercuri, prin intermediul unui comunicat.
Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6868 secunde