Dayro Moreno este dorit de San Lorenzo

220
// Atacantul columbian al Stelei, Dayro Moreno, se află pe lista de transferuri a clubului argentinian San Lorenzo, fiind dorit de antrenorul Diego Simeone. Jucătorul de 24 de ani este primul candidat pe lista lui San Lorenzo, în cazul în care negocierile clubului din Buenos Aires cu compatriotul său Jackson Martinez vor eșua.
// Meciul CS Zlatna - Dinamo, din "16"-imile Cupei României, se va disputa pe stadionul grupării din Ștefan cel Mare, întrucât arena echipei din Alba nu îndeplinește condițiile necesare pentru ca televiziunea să transmită partida. Din același motiv, partida Dunărea Galați - CFR Cluj, care, inițial, trebuia să se joace pe stadionul grupării moldave, a fost mutată pe "dr. Constantin Rădulescu", arenă care dispune de instalație de nocturnă.
// Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru a avansat zece poziții în ierarhia WTA, până pe 62, în urma victoriei de la turneul ITF de la Sofia. Cel mai bine clasată dintre românce, Sorana Cârstea, a rămas pe 29.
// Atacantul olandez al lui Real Madrid, Ruud van Nistelrooy, care, duminică, a revenit pe gazon după nouă luni de absență, a suferit o accidentare la mușchii coapsei chiar în momentul în care a marcat al cincilea gol al echipei sale în victoria cu Xerez, scor 5-0, din etapa a 3-a.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Septembrie 2009
Stire din Sport : Irezistibila Eliza
Pagina a fost generata in 1.5408 secunde