De 1 Decembrie, Constanța are un "dublu mixt" de excepție: Elena Frîncu - Horia Tecău

160
1
De 1 Decembrie, Constanța  are un

Articole de la același autor

De Ziua Națională a României, doi cetățeni de onoare ai județului, două personalități de marcă ale Constanței, oameni care fac cinste orașului de la malul mării au dorit să transmită, prin intermediul ziarului nostru, mesajul lor de "La Mulți Ani!" pentru România.

De 1 Decembrie, Constanța are "un dublu mixt" de excepție: Elena Frîncu, fostă vicecampioană mondială la handbal și actual membru al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și Horia Tecău, campion la tenis, component al echipei de Cupa Davis a României.

"Pentru noi, românii, 1 De-cembrie este o zi specială, este Ziua Națională, în care sărbătorim marea Unire de la Alba Iulia. Au trecut de atunci 95 de ani, iar semnificația momentului trebuie marcată așa cum se cuvine. Sunt cetățean de onoare al județului și vreau să le urez constănțenilor, românilor să aibă parte de tot binele din lume și să aibă forța de a depăși toate greutățile vieții cotidiene. Să fim mai buni, mai înțelegători și să fim mândri că suntem români. La Mulți Ani, România!", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu.

Fosta vicecampioană mondială i-a "pasat" apoi ștafeta lui Horia Tecău.

"Sunt în România, la București, în perioada antrenamentelor. Am să vin la Constanța săptămâna viitoare, pentru a onora invitația făcută de cei de la Tenis Club Idu, la un eveniment special. Mă bucur foarte mult că o voi revedea și pe doamna Elena Frîncu. A fost alături de mine de la început, este un reper important al carierei mele. Altfel, de 1 Decembrie, le urez românilor să fie sănătoși și să-și aducă aminte mai des de semnificația Unirii. La Mulți Ani, România", a transmis Horia Tecău. 

Comentează știrea

christian louboutin shoes
28 februarie 2014
christian louboutin shoes

ebay christian louboutin size 41 Stiri Sport : De 1 Decembrie, Constanța are un "dublu mixt" de excepție: Elena Frîncu - Horia Tecău | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes http://tonerplussolutions.com/images/christian-louboutin-saks.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4189 secunde