Câștigătorii Black Sea Dance Star

De la scena de dans, la frânghii și cățărări în Parc Aventura Paradis Land

235

Articole de la același autor

Sâmbătă, în sala Complexului Sportiv "Tomis" din strada Flămânda, a avut loc ediția a treia a concursului național de dans Black Sea Dance Star. Aproximativ 1.500 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani, și-au arătat măiestria în pași de cha cha sau vals, în perechi sau solo, ori în coregrafii tematice. 


Competiția a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv "Black Sea", membru al Federației Române de Dans Sportiv, și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. 


În costume viu colorate, dansatorii au acaparat scena. Obiectivul tuturor era acela de a urca pe podium, bineînțeles, pe primul loc. De la adrenalina simțită pe scenă, câștigătorii vor trece la adrenalina sportului la înălțime. Câștigătorii de la toate catego-riile au obținut vouchere de acces gratuit la Parc Aventura Paradis Land din Neptun. 


"Susținem sportul din orice punct de vedere și încercăm să-l îmbinăm cu distracția, cu aventura, cu voia bună. Ne bucurăm să facem parte din acest proiect și ne bucurăm de participarea numeroasă. Îi așteptăm pe câștigători să se distreze și alături de noi, în aventura noastră", a declarat, pentru "Cuget Liber", Anca Jigmond, managerul parcului de aventură. 


Parc Aventura Paradis Land este singurul parc de aventură din zona litoralului și promovează petrecerea timpului liber într-un mod cât mai curat, corect și sănătos. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8527 secunde