De mâine, 29 ianuarie, în chioșcurile Cuget Liber, revista Sport Constanța!

363
1
De mâine, 29 ianuarie, în chioșcurile Cuget Liber, revista Sport Constanța! - machetasportnoua-1453891154.jpg

Articole de la același autor

Redacția SPORT a ziarului Cuget Liber a început în forță anul 2016 și le oferă cititorilor un nou număr al revistei Sport Constanța.

Ce speranțe are CS Farul pentru Jocurile Olimpice de la Rio, ce investiții are de gând să facă anul acesta Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, ce minuni au mai făcut fetele profesorului Paul Neagu la campionatele de bob și cine sunt luptătorii de la care se așteaptă medalii în 2016 - despre toate aceste lucruri, în paginile revistei Sport Constanța.

Revista, ajunsă la numărul 6 și editată în condiții grafice de excepție, se difuzează gratuit, începând de vineri, 29 ianuarie, în chioșcurile Cuget Liber.

Comentează știrea

Cosmin
27 ianuarie 2016
Oportunitate de top!

Oportunitate de top! Recrutam urgent colaboratori care au timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de anvergura mondiala. Castigurile sunt deosebit de motivante! Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din tara. Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.339 secunde