DEBUT DEZASTRUOS FC Farul - Sportul Studențesc 0-2

1240
6
DEBUT DEZASTRUOS \ FC Farul - Sportul Studențesc 0-2 - birladeanu-1346497078.jpg
FC Farul a pierdut astăzi pe Stadionul Farul, prima partidă din noul sezon al Ligi a II-a, contra Sportul Studențesc, cu scorul de 0 la 2 (0-1). Marcatorii meciului au fost: Daniel Novac (în minutul 20) și Sebastian Ghinga în minutul 73.

Comentează știrea

Misha92
1 septembrie 2012
Slabutz...

Atata a ajuns Farul sa merite? 3 randuri ? Ce rost are atunci sa ne mai intrebam de ce lumea din oras si autoritatile nu vin langa club..cand singurul ziar care iubea echipa si ne oferea informatii aproape la foc automat nu mai da decat 3 randuri... E jalnic...si e dureros.. cel putin pt unii...pt cei care au crescut in tribunele stadionului din Primaverii si privesc cu lacrimi in ochi cum echipa lor de suflet a ajuns o adunatura de jaloane si anti-talente ...si nimeni dar nimeni nu este dispus s-o resusciteze...nici macar "ziarul ei de casa"...! Rusine Cugetului!!!

unde-i Faru ?
1 septembrie 2012
jale

pardon ... sunt 4 randuri ... 5 cu publicitate

un Farist adevarat
2 septembrie 2012
ne fura arbitrii ca-n codru!

Ma intreb daca in primele minute ale meciului, cand portarul Sportului a faultat ca ultim aparator, s-ar fi dat lovitura libera, asa cum era normal, iar portarul Sportului eliminat, cu ce scor s-ar fi terminat meciul? M. Sandu si Dragomir sunt cei mai vinovati pentru ca Farul a ajuns asa de jos. N-a fost meci sa nu fim furati ca-n codru, chiar pe propriul teren! Suntem ai nimanui! Rusine constanteni! Chiar nimeni nu mai tine la FC Farul? Singurul care conteaza in Constanta! Hai Farul! Barbule, lasa-ne, esti jalnic! L-ai scos primul tocmai pe Ivanovici! Iti tai singur craca! Apuca-te de altceva!

suporter FC Farul
2 septembrie 2012
Subscriu la afirmatiile tale, ai dreptate !!!

La fel ca Cristi Balaj din meciul cu Poli Timisoara sau alt arbitru din meciul cu CFR Cluj, cei doi nu au vazut niciun henz si astfel am pierdut 6 puncte vitale in 2009 si am retrogradat !!! Cristi Borcea:"Multumitii lui Cristi Balaj, a retrogradat Farul !!!"

Răspuns la: ne fura arbitrii ca-n codru!
Adăugat de : un Farist adevarat, 2 septembrie 2012
Ma intreb daca in primele minute ale meciului, cand portarul Sportului a faultat ca ultim aparator, s-ar fi dat lovitura libera, asa cum era normal...
Anghel
2 septembrie 2012
Vai mama lor

Ce sa ne mai lamentam cu arbitrii, cand Faru este o echipa de trei surcele. Noroc ca se mai retrag 2-3 echipe, asa ca, daca reuseste sa termine campionatul, ramane in B. Altfel, serie C scria pe faru.

Aragorn
3 septembrie 2012
pentru 3

Subscriu total, atit in privinta arbitrajelor (nu este prima data in ultimii ani cind sintem clar dezavantajati acasa...iar in deplasare, ce sa mai spunem, e jale...) cit si (din pacate) in ceea ce-l priveste pe Barbu...jucator bun si sufletist, tot respectul pentru ceea ce a facut pentru Farul in aceasta calitate, dar ca antrenor (cel putin deocamdata) nu cred ca este o solutie...lotul este destul de bun pentru liga 2-a, dar ne trebuie un antrenor cu experienta, iar Barbone ar putea fi secund.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Sport : Tecău și Lindstedt, în turul 2 la US Open
Pagina a fost generata in 4.253 secunde