În Serie A, Inter a bătut cu 4-3 pe Siena după un meci nebun

Denis Alibec, convocat în premieră pentru un joc oficial

1197
Denis Alibec, convocat în premieră pentru un joc oficial - 3b501e83126979d0a8d1981803f957e5.jpg
După ce fusese testat în amicalul cu Al Hilal, fostul fotbalist al Farului, Denis Alibec, a fost convocat de antrenorul Jose Mourinho, în premieră, în lotul lui Inter pentru un meci oficial, cel cu Siena, disputat sâmbătă seară, în etapa a 19-a a Serie A, și încheiat cu victoria milanezilor, scor 4-3. Atacantul constănțean a rămas pe banca de rezerve până la final, asistând la cea mai frumoasă partidă a sezonului.
Fără Cristian Chivu, abia operat după accidentarea suferită în meciul cu Chievo, Interul a început slab jocul de pe stadionul "Giuseppe Meaza". Massimo Maccarone, vechea cunoștință a Stelei, a deschis scorul cu un șut fabulos de la peste 25 de metri, în minutul 19, însă bucuria echipei lui Paul Codrea nu a durat mult. Interul a preluat conducerea, grație golurilor marcate de Diego Milito (min. 24) și Sneijder (min. 35; direct din lovitură liberă), și lucrurile păreau a intra pe făgașul normal. Un minut mai târziu, profitând de greșelile în lanț al defensivei milaneze, Ekdal a adus egalarea, 2-2 fiind scorul la pauză.
În repriza a doua, Maccarone a mai lovit o dată, 3-2, și codașa clasamentului visa frumos. Finalul partidei a fost dramatic. Când totul părea pierdut, în minutul 88, Sneijder a marcat pentru 3-3, dar remiza nu era pe placul lui Samuel, care, în prelungiri, a reușit golul victoriei.

***

Tot în Serie A, românul Bogdan Lobonț a jucat timp de 77 de minute pentru AS Roma în victoria de pe teren propriu, scor 1-0, cu Chievo Verona, din etapa a 19-a, după ce l-a înlocuit pe brazilianul Doni.
Roma a deschis scorul chiar în primul minut, prin De Rossi, iar 12 minute mai târziu, portarul titular Doni a atins mingea cu mâna în afara careului și a primit direct cartonaș roșu.
Antrenorul Claudio Ranieri l-a introdus pe Lobonț în locul muntenegreanului Vucinic, iar goal-keeper-ul român, aflat la doar a două prezență pentru Roma în campionat, a reușit să salveze mai multe mingi în fața adversarilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6053 secunde