Mircea Sandu a pus ochii pe puștiul Farului

Denis Alibec, "noul Van Basten"

573
Atacantul Farului Denis Alibec a marcat un nou gol pentru echipa națională Under-17 a României, care dispută, în aceste zile, ultima fază a calificărilor la Campionatul European.

Vineri, la Mogoșoaia, în al doilea meci al grupei finale de calificare, tricolorii au remizat, 1-1, cu Italia, Alibec înscriind golul egalizator, în minutul 73. Constănțeanul a jucat tot meciul, iar un alt jucător de la Farul, mijlocașul Cosmin Matei, și el titular, a fost schimbat în prelungiri. Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, s-a declarat încântat de Alibec, pe care l-a supranumit "noul Van Basten".
Înaintea ultimei partide, România se află pe locul doi în grupă, cu două puncte, iar luni, de la ora 14, tot la Mogoșoaia, întâlnește Austria. Golgeterul Alibec nu va putea juca însă, căci, în partida cu Italia, a acumulat al doilea cartonaș galben. La Europene, se califică prima clasată în grupă.
Meciul România - Italia a fost urmărit și de președintele Farului, Constantin Gache, care a declarat, pentru "Cuget Liber": "Și Alibec, și Matei, au jucat foarte bine. Ambii sunt oameni de bază la lot".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5163 secunde