Concurs Denis Alibec și Cosmin Matei vorbesc puțin la echipa națională

1013

Articole de la același autor

Internaționalii de juniori ai Farului, Alibec și Matei, sunt la lotul Under-18 al României în această perioadă, susținând trei partide de verificare în Israel.

Cei doi internaționali de juniori pe care antrenorul Farului, Ion Marin, i-a folosit în acest tur, atacantul Denis Alibec și mijlocașul central Cosmin Matei, și-au întrerupt vacanța pentru a participa la o acțiune a echipei naționale Under-18.
Micii "rechini" au încheiat campionatul cu Farul pe 28 noiembrie, după care, pe 10 decembrie, au fost chemați la lot. Timp de patru zile, cei doi s-au pregătit la Mogoșoaia, după care au plecat în Israel, unde România Under-18 susține, până pe 19 decembrie, trei partide de verificare, cu Israel, Germania și Finlanda. Formația nordică i-a luat locul în turneu Franței, care a renunțat la a mai participa.
Selecționerul echipei naționale a României, Cristian Sava, ia foarte în serios perioada de cantonament, instituind un regim strict. Printre altele, tehnicianul le lasă jucătorilor telefoanele mobile foarte puține ore dintre cele 24 ale unei zile.
Altfel, în privința campaniei de achiziții a Farului, s-a zvonit că pe lista "rechinilor" s-ar afla și fostul fundaș stânga constănțean Cosmin Pașcovici, însă, deocamdată, nu sunt elemente oficiale care să confirme sau să infirme un eventual interes al clubului.
De asemenea, la urechile suporterilor au ajuns și alte nume, precum Bălțoi, Cristocea, Croitoru, Ionel Ganea, Ștefan Grigorie, Vâtcă ori Muțiu, variante (unele trase chiar de păr) care însă nu au cum să depășească stadiul de zvon.

Poli Iași nu are soluții de achitare a datoriilor
Termenul pe care îl are Poli Iași (formație care se luptă cu Farul pentru evitarea retrogradării) pentru a-și achita datoriile, 31 decembrie, nu poate fi respectat, a declarat Petru Radu, președintele Consiliului de Administrație al clubului.
"Toți acționarii clubului sunt afectați de criza economică, așa că datoria de 1,2 milioane de euro nu va putea fi achitată până la finele anului, așa cum stabilisem. Ne vom întâlni în prima jumătate a lunii ianuarie, pentru a vedea cum au evoluat lucrurile", a spus oficialul ieșean.
Antrenorul Ionuț Popa a declarat că a găsit doi investitori care ar fi dispuși să preia pachetul majoritar de acțiuni, dar numai în situația în care Poli scapă de datorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7864 secunde