Ieri, la Constanța, FC Farul - Oțelul 0-2 (0-1)

Concurs Despărțire amară

474

Articole de la același autor

Farul și-au luat la revedere în acest campionat de la propriii suporteri cu o înfrângere și cu un joc dezamăgitor. În primul meci de după salvarea de la retrogradare, "rechinii" nu s-au mai omorât cu firea, iar Oțelul le-a taxat prompt letargia. Mai mult, Farul trebuie să zică mersi că a scăpat doar cu două goluri.

Văzându-se cu sacii în căruță, după ce au evitat și matematic retrogradarea cu două etape înainte de finalul campionatului, "rechinii" s-au culcat pe o ureche cu Oțelul. N-au mai avut motivație, atitudine și determinare, iar gălățenii lui Grigoraș, aflați în plină luptă pentru ocuparea locului de UEFA - Intertoto, le-au predat o adevărată lecție.
Deși în echipă au revenit Barbu, Maxim și Todoran, jocul Farului a scârțâit din toate încheieturile. Ce deosebire între echipa care a realizat cinci victorii la rând și care nu mai pierduse de șapte meciuri și cea de ieri!
În fața unei formații depășită ușor, fără concentrare (în toate compartimentele) și parcă intrată în vacanță, Oțelul și-a creat o sumedenie de ocazii adevărate (Jula - min. 18, 47, Paraschiv - min. 18, Deac - min. 32, 57 - șut scos din 5 m, 60, 83, Viglianti - min. 90 - bară). Farul a scăpat ușor. 0-2 (E. Jula - min. 25, Jelev - min. 71) e un scor bun față de ce a fost pe teren. Apărarea "rechinilor", parcă anesteziată, nu a găsit antidotul pentru "buldozerul" Emil Jula, care a făcut ce a vrut cu fariștii.
Farul a încercat să replice prin Gerlem (min. 23), Gosic (min. 44), Ben Teekloh (min. 50), Todoran (min. 65), Băcilă (min. 80, 84) sau Farmache (min. 85), dar multe situații au fost doar palide copii ale ocaziilor Oțelului.

FC Farul (antrenor, Ion Marin): Curcă - Farmache, Barbu, Șchiopu (cpt.), Maxim - Ben Teekloh - Băcilă, Todoran, M. Nae (min. 58, Chico), Gerlem - Gosic (min. 74, Fatai)

Oțelul (antrenor, Petre Grigoraș): Kolev - Cojoc (min. 90, Sârghi), Nogo, Jelev, Ad. Sălăgean (min. 88, S. Ilie) - Sg. Costin - D. Stan, Paraschiv (cpt.), Viglianti, Deac - E. Jula (min. 90+1, Elek)

Cartonașe galbene: Gerlem (min. 77) / E. Jula (min. 55), Kolev (min. 81)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7436 secunde