DEZASTRUL CONTINUĂ: FC Farul a pierdut și cu Buftea!

730
1
Seria rezultatelor umilitoare pentru FC Farul nu s-a oprit la Dinamo II. Sâmbătă, "marinarii" au clacat și în meciul cu nou-promovata ACS Buftea, scor 1-2 (0-0), partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii II, Seria I. 

Dacă pentru mulți încă era un dubiu, ultima pățanie a Farului a confirmat oficial situația: "corabia" condusă (din tribună) de antrenorul Alin Artimon se scufundă, iar în scurt timp, va deveni o epavă. Surprizele neplăcute se ivesc etapă după etapă, iar acum, Farul se află pe un umilitor loc 12 în Seria I a Ligii II.

Meciul cu Buftea a fost jalnic. După un gol marcat de "alb-albaștri" prin Ivanovici (min. 49), care a dat o falsă impresie cum că echipa sa ar putea lua toate punctele, oaspeții au revenit, marcând în numai trei minute două goluri (Karamyan, min 60, 63).

FC Farul: Curcă (cpt.), Băjan, Stegaru, Țabără, Nițescu, Săceanu, Ivanovici, S. Chițu, Bârlădeanu, Coteanu, Buzea. Rezerve: B. Cernat, Olteanu, A. Dumitru, D. Popa, Nicola, S. Popescu, Pâslaru.

Etapa viitoare, FC Farul va juca, sâmbătă (3 noiembrie), contra Chindiei Târgoviște, în deplasare.

Fotbaliști blocați psihic

Antrenorul secund al FC Farul, Ion Barbu, și-a cerut scuze, la finalul meciului, pentru prestația jucătorilor săi, precizând că "marinarii" au intrat într-un blocaj psihic.

"Nu prea sunt multe de spus după o astfel de evoluție. Îmi pare rău că am ajuns în situația asta, dar până la urmă trebuie să strângem rândurile, să vedem ce putem face. A fost un blocaj psihic. Farul nu a fost niciodată în situația asta. Astăzi (n.r. - sâmbătă), echipa a jucat mai bine decât miercuri, la Dinamo II. Suporterii își doresc să vadă fotbal și este normal să fie nemulțumiți. Nu aș vrea să cred că fotbaliștii noștri nu au valoare nici măcar de Liga a 2-a", a declarat Barbu.

Comentează știrea

JJ
29 octombrie 2012
rusine

mai lasati-ne cu blocajul psihic. dupa ce a reusit marele hagi sa isi bage progenitura in stadion, urmeaza tradarea si desfiintarea. e CLASICA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5099 secunde