Diario El Argentino: Argentina a avut o prestație proastă și a remizat cu România "la Budapesta"

59
Diario El Argentino: Argentina a avut o prestație proastă și a remizat cu România

Articole recomandate

Diario El Argentino a notat, joi, în urma amicalului dintre România și Argentina, că naționala sud-americană a avut o prestație slabă și a remizat "la Budapesta", potrivit B1.ro.
"Argentina a jucat prost și a terminat la egalitate cu România la Budapesta", a titrat Diario El Argentino.
"Selecționata argentiniană a remizat ieri seară, scor 0-0, cu România, într-un amical disputat pe Arena Națională din București, având o prestație care a fost inițial mai proastă, iar apoi s-a îmbunătățit, și cu siguranță a provocat îngrijorarea selecționerului cu privire la unele aspecte", a menționat sursa citată, notând de această dată corect numele capitalei României.
Jurnalul El Dia scrie că reprezentativa României a fost ordonată în prima repriză și a jucat într-un sistem care a "tăiat circuitul creativ dintre Lionel Messi și Fernando Gago și Angel Di Maria". 
"Remiza fără goluri în fața României a fost rezultatul unei prestații îngrijorătoare a naționalei. Echipa Argentinei nu a avut o seară bună în recele București sau cel puțin se speră că a fost doar o zi proastă, pentru că nu a funcționat aproape niciun compartiment. Singurul aspect pozitiv a fost prestația bună a portarului Sergio Romero, care a știut să facă față atacurilor românilor", a adăugat El Dia.
"Departe de cel mai bun nivel al său, Argentina nu a putut să învingă România", a titrat și Elesquiu.
"Deși a fost doar un amical, impresiile de după meci nu sunt deloc pozitive. Argentina a remizat, scor 0-0, la București, cu România, care nu s-a calificat la Cupa Mondială. Pe parcursul jocului, echipa a fost dezorientată și a avut probleme în toate compartimentele", menționează publicația.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Actual : Teribil ACCIDENT RUTIER / 18 OAMENI AU MURIT
Pagina a fost generata in 0.3945 secunde