Dinamo II a încurcat-o pe Săgeata

376
Dinamo II a încurcat-o pe Săgeata - 8f378ebbb1e12e36cfb2229b251778ae.jpg
Pas greșit pentru Săgeata Năvodari în cursa pentru promovarea în Liga 1. Aflați în căutarea celei de-a 13-a victorii din campionat, prin care să se mențină la un punct în spatele liderului Ceahlăul, oamenii lui Aurel Șunda au capotat, sâmbătă, scor 0-1 (Nelu Bucă 68), unde se așteptau mai puțin, în fieful lui Dinamo II, echipă care, înaintea partidei, era prima deasupra liniei retrogradării.
În urma eșecului năvodărenilor, Ceahlăul s-a desprins la patru puncte de Săgeata, care o are în coaste, pe locul trei (la două puncte în spate), pe Concordia Chiajna.
Bucă a avut o bară în prima repriză (min. 45), iar după pauză Jianu l-a imitat, în minutul 57, fază la care Săgeata a cerut gol. Același Jianu ratase mai devreme (min. 49) o ocazie importantă, din apropiere. Transferat de la CF Brăila, Bucă a decis meciul în minutul 68, cu o reluare din 6 m. La final, oaspeții au acuzat arbitrajul, reclamând neacordarea golului lui Jianu și un ofsaid semnalizat eronat.
Săgeata: Olteanu - C. Dinu (46 Bold), Goșa, Fl. Popa, Al. Vlad - Olah, Dâlbea, Vezan, M. Gheorghe (79 Șicu) - S. Chițu, Jianu (72 Itu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6177 secunde