Dispariție tragică! A murit tatăl lui Emiliano Sala

336
Dispariție tragică! A murit tatăl lui Emiliano Sala - emilianosalafather-1556304639.jpg

Articole recomandate

O nouă dramă zguduie familia fostului jucător Emiliano Sala. După tragica dispariție a tânărului fotbalist, petrecută în urmă cu 3 luni, și tatăl acestuia, Horacio Sala, a decedat. Avea 58 de ani.

The Independent scrie că Horacio Sala a făcut infarct și a murit, la 3 luni de la pierderea fiului său, în accidentul cutremurător de avion.

Informația a fost confirmată de Julio Muller, un politician argentinian, care a dezvăluit că Horacio Sala a decedat azi-noapte și nu a putut fi salvat de paramedici.

"2019 nu se oprește în a ne șoca cu astfel de vești. La ora 5, în această dimineață, doamna, soția dânsului, m-a sunat și era foarte supărată. Doctorii erau acolo, dar când am ajuns la ei acasă, deja murise.", a afirmat Muller.

Cum a murit Emiliano Sala

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala (28 de ani), a fost dat dispărut pe 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Anterior, pilotul le ceruse acestora permisiunea să coboare la o altitudine de 700 de metri, din cauza condițiilor meteo.

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu același aparat pentru a-și lua la revedere de la foștii lui colegi.

Epava avionului a fost descoperită, în cele din urmă, în Canalul Mânecii, iar cadavrul găsit a fost identificat, pe 8 februarie, ca fiind al lui Emiliano Sala.

Sursa: digisport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.785 secunde