Doar 17 jucători la primul antrenament de la Constanța

556

Articole de la același autor

Reveniți, joi seară, din Antalya, fotbaliștii Farului au fost chemați, vineri dimineață, la stadion, pentru o mișcare ușoară și o ședință de recuperare.
Alergările și mișcările de stretching s-au desfășurat pe terenul sintetic. În lipsa antrnorului principal Ștefan Stoica, antrenamentul de 40 de minute a fost condus de secundul Vasile Mănăilă, care a avut 17 jucători sub comandă: Vlas, Vl. Neagu - portari; Mățel, Larie, Tudorache, Gaston, Andrade, M. Soare, D. Prodan, Păcuraru, B. Teekloh, Matei, Cristocea, Chico, Doicaru, Fatai, Pantelie - jucători de câmp.
Sardescu, B. Andone, Ninu și Ignat au fost învoiți, neîntorcându-se la Constanța după aterizarea de joi seară de la București, în vreme ce Pătrașcu, I. Călin, Mansur, A. Iovănescu și Henry au lucrat doar în sala de forță, acuzând mici probleme medicale.
Sâmbătă și duminică, "marinarii" au liber, întorcându-se la pregătire luni, 15 februarie, la ora 14,30.
"Alcătuim o linie de apărare tânără, dar cred că vom face față, cu atât mai mult cu cât ne-am și pregătit bine, iar Ștefan Stoica ne așează foarte bine în teren. La promovare ne vom bate cu Sportul și cu Delta Tulcea, care va fi surpriza returului"
Ionuț Larie, fundaș Farul
"Am încredere mare că vom avea un retur foarte bun. Am fost mulțumit de jocul nostru din Antalya, rezultatele nu au fost foarte importante. E concurență mare pe posturi, suntem mulți jucători și toți vor să joace și să ducă echipa în Liga 1"
Vasile Păcuraru, mijlocaș Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7902 secunde