Doi constănțeni, la Mondialele de Karate de la Priștina

317
1

Articole de la același autor

În perioada 3-6 aprilie, la Priștina (Kosovo), se vor desfășura întrecerile Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSKU, pentru seniori, juniori, cadeți și copii, feminin și masculin. 
Și-au anunțat participarea mai mult de 1.000 de sportivi din peste 30 de țări, însă organizatorii speră ca la competiție să ajungă chiar mai mulți karatiști, deoarece o parte dintre țări au avut o serie de probleme cu acordarea vizelor de intrare în Kosovo, care, în prezent, este un teritoriu aflat sub protecția ONU și a UE. 
La acest campionat, România participă cu un lot format din 40 de sportivi, 10 arbitri și trei oficiali de la Federația Română de Karate-Do și Discipline Asociate (președinte, Shihan Adrian Popescu-Săcele). Campionatul va fi organizat la probele de Kumite Shobu Sanbon, Kumite Shobu Ippon și Kata "Shotokan", individual și pe echipe. 
De la CS Marea Neagră, vor participa sportivii Ioan Zal Gidu, la Kumite Shobu Sanbon și Shobu Ippon individual seniori și echipe, iar Tudor Bocai, la Kumite Shobu Sanbon și Shobu Ippon individual mini-cadeți 12-13 ani. Sportivii sunt însoțiți de Florin Iordănoaia, președintele clubului, care va face parte din echipa de arbitri ai campionatului. 
Delegația tricoloră a plecat, ieri, spre Priștina, revenirea în țară fiind programată pentru data de 7 aprilie. 
"Sperăm ca cei doi sportivi ai clubului nostru să obțină rezultate cât mai bune, având în vedere rezultatele anterioare ale acestora, chiar dacă se anunță un campionat dificil, cu un număr mare de sportivi participanți", a declarat, pentru "Cuget Liber", secretarul general al CS Marea Neagră, Mihai Cîju. 


Comentează știrea

replicaraybans.rsvpsarasota.us
12 aprilie 2014
replicaraybans.rsvpsarasota.us

Stiri Sport : Doi constănțeni, la Mondialele de Karate de la Priștina | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replicaraybans.rsvpsarasota.us http://replicaraybans.rsvpsarasota.us/

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Sport : Karatiștii merg la Râmnicu Vâlcea
Pagina a fost generata in 0.3667 secunde