Doi sportivi din Năvodari, nominalizaţi la gala „Superlativelor din rugby-ul românesc”

239
Doi sportivi din Năvodari, nominalizaţi la gala „Superlativelor din rugby-ul românesc” - 1-1672050933.jpg

Articole de la același autor

La final de an, Federaţia Română de Rugby le propune iubitorilor sportului cu balonul oval să îi aleagă pe cei mai buni jucători, jucătoare, antrenori şi arbitri din Ovalul autohton în cadrul „Superlativelor din rugby-ul românesc”.

Doi sportivi din oraşul Năvodari sunt printre nominalizaţii acestei gale: Marian Niţă, la secţiunea „Cel mai bun jucător român din play-out-ul Ligii Naţionale”, şi Robert Diaconescu, la secţiunea „Cel mai bun arbitru”.

2022 a venit în competiţia internă cu unirea celor două divizii valorice într-un singur eşalon, Liga Naţională de Rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare adjudecându-şi un nou trofeu, al patrulea consecutiv, o premieră pentru istoria recentă a competiţiei. Un an 2022 care a fost marcat de calificarea echipei naţionale la Cupa Mondială de rugby din Franţa din 2023, cel mai important eveniment din rugby-ul românesc.

„Superlativele anului 2022” cuprind 14 categorii, la fiecare categorie câte cinci propuneri şi, la fel ca anul trecut, sistemul de vot este doar online.

„Sistemul de vot este simplu, puteţi opta pentru o singură variantă la fiecare categorie, iar la sfârşit trebuie să introduceţi adresa de email pentru a valida votul. Votul este confidenţial, iar adresa dvs. de email va fi folosită doar pentru validarea votului”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby.

Votul se încheie pe 29 decembrie, la ora 23.59.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.466 secunde