Doliu în baschetul constănțean! A murit Marcel Câmpeanu

2917
6
Doliu în baschetul constănțean! A murit Marcel Câmpeanu - mort-1444927642.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, a încetat din viață profesorul Marcel Câmpeanu, fost jucător și antrenor al echipei de baschet Farul Constanța.

În vârstă de 67 de ani, Marcel Câmpeanu a activat ultima dată la CSS 1, unde a pregătit generații de tineri sportivi.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! 

Comentează știrea

Stelian Marinescu
15 octombrie 2015
La moartea lui Marcel Câmpeanu

Dumnezeu să-l odineacă în pace! A fost un suflet mare, un coleg de nădejde, familist convins și un profesionist iubit de elevi și colegi. A trecut în neființă o emblemă sportului constănțean din ultimele patru decenii.Valorile se mistuie repede. Va antrena cu siguranță echipa de baschet a Raiului.

Ctean
16 octombrie 2015
Antrenor

Dumnezeu sa il odihneasca

F.G.D.
16 octombrie 2015
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Am avut marea onoare sa-l cunosc pe Marcel, un om cu un caracter deosebit, foarte sensibil si iubitor, un bun prieten, un bun sfatuitor. Acum, la despartire, pot spune ca mai avamult de trait, dar, Dumnezeu alege florile cele mai frumoase din viata noastra. L-a ales pe el sa mearga la ceruri, in Rai, pentru ca acolo este locul lui.Cuvintele sunt de prisos acum la intristare. Condoleante familiei indoliate si tarie sa treaca acest moment cumplit si nedorit al vietii si al mortii. Adio Marcele, ai fost un mare om, un mare caracter, un model uman cum rar mai gasesti in ziua de azi ! Lacrimi si flori pe mormantul tau. Regrete eterne !

colega
16 octombrie 2015
pateri de rau

Dumnezeu sa-l ierte!

F.G.D.
16 octombrie 2015
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Am avut marea onoare sa-l cunosc pe Marcel, un om cu un caracter deosebit, foarte sensibil si iubitor, un bun prieten, un bun sfatuitor. Acum, la despartire, pot spune ca mai avea mult de trait, dar, Dumnezeu alege florile cele mai frumoase din viata noastra. L-a ales pe el sa mearga la ceruri, in Rai, pentru ca acolo este locul lui.Cuvintele sunt de prisos acum la intristare. Condoleante familiei indoliate si tarie sa treaca acest moment cumplit si nedorit al vietii si al mortii. Adio Marcele, ai fost un mare om, un mare caracter, un model uman cum rar mai gasesti in ziua de azi ! Lacrimi si flori pe mormantul tau. Regrete eterne !

Lucica
16 octombrie 2015
Condoleante !

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !

Pagina a fost generata in 1.3756 secunde