DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI! Un fotbalist celebru s-a sinucis

265
DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI! Un fotbalist celebru s-a sinucis - davidbystron-1495295528.jpg

Articole recomandate

Fostul fundaș internațional ceh de tineret David Bystron și-a pus vineri capăt zilelor, anunță presa din țara sa, care reamintește că acesta este al doilea caz de sinucidere din fotbalul ceh în decurs de o lună, după cel al lui Frantisek Rajtoral, transmite Agerpres.


Conform cotidianului Sport, citat de AFP, Bystron (34 ani) a fost găsit spânzurat în subsolul casei sale din Elveția, unde evolua pentru echipa de amatori US Schluein Ilanz, după ce și-a încheiat cariera de fotbalist profesionist.

Dublu campion al Cehiei, cu Banik Ostrava și Viktoria Plzen, și campion al Bulgariei, cu Levski Sofia, Bystron și-a văzut cariera compromisă după un control antidoping pozitiv la metamfetamină, în timpul meciului dintre Viktoria Plzen și BATE Borisov, din Liga Campionilor ediția 2011-2012.

Suspendat atunci pentru o perioadă de doi ani, Bystron a ratat șansa de a participa la turneul final al Campionatului European din 2012, desfășurat în Polonia și Ucraina.

Presa cehă susține că fotbalistul se confrunta cu probleme familiale și financiare.

Frantisek Rajtoral, un alt fost fundaș al echipelor Banik Ostrava și Viktoria Plzen, s-a sinucis în luna aprilie, în Turcia, unde juca pentru echipa Gaziantepspor, după ce a îmbrăcat de 34 de ori tricoul reprezentativei Cehiei, între 2012 și 2014.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.304 secunde